Om Action House

Hvem er vi, samt historien bag de 11.030 m2

Her kan du læse mere om de forlystelser vi har at tilbyde. Længere nede i teksten kan du læse om historien bag Action House Funcenter i Løkken samt se en tidslinje for hvornår de forskellige aktiviteter blev bygget. Vi kan tilbyde aktiviteter og oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har et væld af forskellige sjove ting fordelt på vores 11.030 m2.

VEX Virtuel Reality

Forårets store nyhed i Action house

Kom og oplev det super sjove VEX Virtuel Reality, her skal man nedkæmpe zombier og andre monstre, i et gammel palæ eller samle diamanter i Tempel quest. Under spillet vil man kunne mærke vind varme, kulde samt lugte forskellige lugte alt efter hvor du er henne i spillet. under over dette er der vibrationer i vesten, masken og i gulvet.

Der er 2 muligheder for spil længde et 12 min spil samt et 24 min spil, som vi helt klart anbefaler til første gang man prøver det.

Blåmandag

Skal der være fart og spænding over jeres blåmandag?

Så kom i Action House Funcenter, her er der en masse muligheder og sjov for alle i klassen, de fleste vælger en af vores mange pakkeløsninger, som både kan bookes med og uden spisning.

Husk at booke i god tid da der er rifter om pladserne blå mandag. Booking af blå mandag 2020 og 2021 er allerede i fuld gang

Scroll to top