Gavekort til gode oplevelser

Giv en gave der helt sikkert ikke skal byttes

Vi laver selvfølgelig gavekort til vores mange sjove aktiviteter, dem kan du både købe hos os i Action House, eller vi kan klare den her over hjemmeside el. over telefonen, og vi sender gavekortet til print selv på mail, sammen med en faktura.

Løkken Truck Festival

Hos os i Action House

2. weekend i september, afholder AL logistik v/Anders Lauritzen, Ac Mejerimaskiner i samarbejde med os (Action House) Løkken Truck Festival 2022

Om Action House

Hvem er vi, samt historien bag de 11.030 m2

Her kan du læse mere om de forlystelser vi har at tilbyde. Længere nede i teksten kan du læse om historien bag Action House Funcenter i Løkken samt se en tidslinje for hvornår de forskellige aktiviteter blev bygget. Vi kan tilbyde aktiviteter og oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har et væld af forskellige sjove ting fordelt på vores 11.030 m2.

Blåmandag

Skal der være fart og spænding over jeres blåmandag?

Så kom i Action House Funcenter, her er der en masse muligheder og sjov for alle i klassen, de fleste vælger en af vores mange pakkeløsninger, som både kan bookes med og uden spisning.

Husk at booke i god tid da der er rifter om pladserne blå mandag. Booking af blå mandag 2023 er allerede i fuld gang, og mange dage er allerede booket.

Scroll to top