VEX Virtuel Reality

Forårets store nyhed i Action house

Så kan I godt begynde at glæde jer, for fredag de 10 maj åbner vores Virtuel Reality i Action House. Med åbningen af vores Virtuel Reality arena, lukker vores Paintball bane for at give plads til den nye aktivitet.

Der vil også blive lidt ombygning i den nye indgang i forbindelse med den ny Virtuel Reality arena

Om Action House

Hvem er vi, samt historien bag de 11.030 m2

Her kan du læse mere om de forlystelser vi har at tilbyde. Længere nede i teksten kan du læse om historien bag Action House Funcenter i Løkken samt se en tidslinje for hvornår de forskellige aktiviteter blev bygget. Vi kan tilbyde aktiviteter og oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har et væld af forskellige sjove ting fordelt på vores 11.030 m2.

Kursus eller Firma arrangement

Vi har de idelle rammer til jeres næste arrangement

Hold jeres næste kursus, teambuilding eller firmaarrangement hos os, og giv jeres kunder/kollegaer en oplevelse med både fart og spænding på vores 1,1 km lange gokart bane, i det 600 m2 store lasergame, eller I kan lade jagten gå ind i vores skydesimulator og kombinere dette med god mad i vores restaurant, samtidigt er mulighed for møde lokaler med av-udstyr

Blåmandag

Skal der være fart og spænding over jeres blåmandag?

Så kom i Action House Funcenter, her er der en masse muligheder og sjov for alle i klassen, de fleste vælger en af vores mange pakkeløsninger, som både kan bookes med og uden spisning.

Husk at booke i god tid da der er rifter om pladserne blå mandag. Booking af blå mandag 2020 er allerede i fuld gang

Scroll to top