Konfirmations sæson

I mandags havde vi de første blå mandags konfirmander i huset, og de første startede allerede kl. 09.00 med rundstykker, pålæg og juice, inden den stod på gokart, bowling og lasergame, som er de mest populære aktiviteter ved de mange konfirmander. vi ser frem til de næste mange mandage med de mange glade konfirmander.

På søndag har vi de første konfirmationer i huset, og vi er glade for så mange har valgt at ville holde festen her hos os.

Dem der vælger at holde konfirmation herude, er tit nogle der gerne vil kombinere god mad med nogle sjove aktiviteter, så som bowling, her kan alle  jo være med, gokart til dem der har benzin i blodet, og lasergame til dem der ikke kan få nok af action, og til de helt små har vi jo vores legeland de kan hygge sig i når de ikke kan sidde stille til festen mere.

Vi har flere forskellige lokaler til afholdelse af konfirmationer, vi søger for opdækning, blomster, mad og servering, så værterne og gæsterne bare kan læne sig tilbage og nyde festen med alle de invitere.

 

Scroll to top