Den hjemsøgte labyrint (kun oktober måned)

Pas På! Du ved aldrig, hvad der kan gemme sig i hjørnerne og på gangene i Den hjemsøgte Labyrint i Action House Funcenter. Er det mon en heks der står og rører i sine gryder med menneskesuppe. Er det et spøgelse der spøger rundt i labyrinten. Måske er det en Zombie som kommer efter dig. Det kan også bare være en kat der sidder på lur i Den Hjemsøgte Labyrint.

I hele oktober måned vil vi sprede lidt Halloween stemning i Action House Funcenter, så vi har lavet ''Den hjemsøgte labyrint'' hvor man kun skal gå ind hvis ikke man er bange for mørke. Resten af Action house vil selvfølgelig også være flot pyntet op.

I Labyrinten er der nogle tal skrevet på v æggene med UV maling, som man skal bruge for at komme ud af labyrinten, da der er en kodelås på døren, man kun går én omgang rundt i labyrinten pr. billet og må ikke gå tilbage, så det er vigtigt man kigger godt på væggene når man går rundt.

Der er mulighed for at besøge Labyrinten i hele vores åbningstid. Dog kan man vælge grader af uhygge af hensyn til om det er børn unge eller voksne der skal ind og prøve det.

Aldersgrænsen er 8 år for at prøve dette, vi anbefaler at børn 8 til 12 år har en voksen med ind på banen.

Pris pr. pers. 50,-

Scroll to top