Den hjemsøgte labyrint (kun oktober måned)

Pas På! Du ved aldrig, hvad der kan gemme sig i hjørnerne og på gangene i Den hjemsøgte Labyrint i Action House Funcenter. Er det mon en heks der står og rører i sine gryder med menneskesuppe. Er det et spøgelse der spøger rundt i labyrinten. Måske er det en Zombie som kommer efter dig. Det kan også bare være en kat der sidder på lur i Den Hjemsøgte Labyrint.

I hele oktober måned vil vi sprede lidt Halloween stemning i Action House Funcenter, så vi har lavet ''Den hjemsøgte labyrint'' dog kun åben i uge 42,hvor man kun skal gå ind hvis ikke man er bange for mørke. Resten af Action house vil selvfølgelig også være flot pyntet op.

I Labyrinten er der nogle tal skrevet på v æggene med UV maling, som man skal bruge for at komme ud af labyrinten, da der er en kodelås på døren, man kun går én omgang rundt i labyrinten pr. billet og må ikke gå tilbage, så det er vigtigt man kigger godt på væggene når man går rundt.

Der er mulighed for at besøge Labyrinten i hele vores åbningstid. Dog kan man vælge grader af uhygge af hensyn til om det er børn unge eller voksne der skal ind og prøve det.

Aldersgrænsen er 8 år for at prøve dette, vi anbefaler at børn 8 til 12 år har en voksen med ind på banen.

Pris pr. pers. 60,-

Scroll to top