Generelt om gokart

Generelt om gokart

Hvad er en gokart? er er noget generelt om gokart.

Her lidt generelt om gokart, – En gokart er et lille firhjulet køretøj. De kommer i et væld af variationer fra den simpleste gokart, som vi i Danmark kalder en “sæbekassevogn” – til de superhurtige super karts, som kan komme op på hastigheder som nærmer sig rigtige racerbiler.

Gokarts i forlystelses centre/-parker

Det er hylende morsomt at køre gokart. Alle kan prøve at køre på de mange “forlystelses” gokartbaner i landet. Det er super underholdning til f.eks. firmafester, polterabend osv.

Der findes efterhånden et væld af gokartbaner i det danske land (og selvfølgelig i stor stil udenfor). De kommer både i indendørs og udendørs variationer og mange af dem er bygget spændende op med langbaner, sving, broer og dale, hvilket gør kørslen rigtigt udfordrende.

Kør gokart til firmafesten

Til firmafester og andre festlige lejligheder kan det varmt anbefales at tage en tur i gokarts. Selv de mindst motorinteresserede synes som regel at det er overordentligt morsomt og der opbygges altid lynhurtigt kampgejst på de inddelte hold.

Husk blot at planlægge kørslen tidligt på dagen – eller i hvert fald før indtagelse af større mængder alkohol, da dette selvfølgelig ikke går “hånd i hånd” med gokartkørsel.

De fleste nye kørere vil mærke krampagtige spændinger i hænderne af at klamre sig til rattet efter disse korte køreture. Dette går selvfølgelig over og kommer typisk ikke, når man venner sig lidt mere til det.

Gi’ den gas med 70km/timen med vores Dino karts

I forlystelsesparker og lignende benyttes oftest plumberede firtaktsmotorer, som kører glat, men er knap så hurtige og farlige som rigtige banegokarts. Selvom disse gokarts er plumberede skal du ikke tro at du skal på søndagstur, for banerne er indrettede til disse modificerede karts og mange når slet ikke at få gokarten op i fuld hastighed – de 70 kilometer i timen. Det føles bare som om man kører meget hurtigere, da man jo næsten sidder helt nede på banen.

I underholdnings gokarts kører man typisk 5-15 minutter for et eller andet beløb, men til større selskaber arrangeres der ofte løb, hvor man inddeles i teams og kører kapløb

Prøv en af landets bedste og fedeste gokartbaner

Vores indendørs gokartbane hører til en af landets sjoveste baner. Hele banen er indendørs i vores store haller og den er over flere omgange blevet forbedret væsentligt – så meget at vi i dag kan skilte med at have den absolut længste og hurtigste gokartbane i Danmark.

Vi glæder os til at se dig og dit selskab på Danmarks bedste gokartbane.

Gokartsalg-003

Scroll to top