Bowling

Bowling priser

 • Bane/time 239,-
 • Powerbowling 279,- Bane/time
 • skoleje 18,-

Bowling info

 • Antal baner: 8
 • Børnebaner på alle baner
 • Max 6 personer pr. bane

Bowling priser:

 • Spis og bowl fra 219,-
 • Buffet og bowl fra 239,-
 • Børnebuffet og bowl fra 149,-

Power bowlingpakker (power bowling med diskolys hver dag fra kl 21.00) :

Spirituspakken til 699,- kr. : 1 fl. cuba inkl. 1 kande cult energidrink eller sodavand og 1 times power bowling inkl. skoleje
Ølpakken til 538,- kr. : Øl tårn pilsner/classic (3 liter) og 1 times power bowling inkl. skoleje
Drinkspakken til 449,- kr. : 1 drinkskande m/ 16cl. cuba og 1 times power bowling inkl. skoleje
Shotspakken til 679,-  kr. : 20  valgfrie shots og 1 times power bowling inkl. skoleje

Bemærk max 6 personer pr. bane.

Reserver allerede bane nu på telefon 99 67 67 10 , eller brug vores online booking.

MG_9442

Bowling er sjov for hele familien og Action House er stedet hvor alle kan dyste mod hinanden.

Bowlingbanerne i Action House Funcenter er indrettet i hyggelige omgivelser med behagelige lounge sofaer, så man sidder godt mens man venter på det bliver ens tur og små borde til at stille sin sodavand, drink eller øl på.

Alle bowlingbanerne har fuldautomatiske børnebander, det vil sige at de automatisk kører op og ned, så de kun er oppe når børnene kaster og er nede når de voksne kaster. Man bestiller børnebanderne ved personalet i bowlingbaren. Derudover yder vi den service, at vi taster navnene ind for jer, så I kan komme hurtigere i gang med spillet, og undgår spild tid ved selv og skulle taste dem ind.

Power bowling

Power/partybowling hver dag fra kl 21.00 til (22.00-24.00) i Action House Funcenter
Lav en strike når den røde kegle står forrest, og hele banen får et shot hver.  Husk blot og informere personalet om den røde kegle står forrest inden I kaster, ellers gælder striken ikke.

Bemærk! – alle priser er excl. skoleje á 18.-kr pr. par

Reservér din bane allerede nu på telefon 99 67 67 10

Firma aftale

Ønsker I en firma ordning med personale pleje i form af bowling hver eller hver anden uge, giver vi gerne et tilbud på dette, blot kontakt os, og vi sender uforpligtende tilbud på en aftale

bowling-nye-sofaer

Gode råd til bowling

At bowle er ikke altid lige let for begyndere, her er nogle gode råd til dette.

Har du nogensinde kigget på de gode bowlere og tænkt WOW! sådan en strike kunne jeg godt nok godt tænke mig at lave? Det er du ikke alene om. Det kræver rigtigt meget øvelse at bowle som de rigtigt dygtige – men med disse simple råd til bowling, kan du i hvert fald gøre lidt for at forbedre dit spil:

 1. Passer kuglens vægt?

Det er vigtigt at kuglen hverken føles let eller tung. Prøv de forskellige kugler til du finder din farve/vægt. Hvis du spiller jævnligt kan det anbefales at købe din egen kugle, som du kan lære at kende.

 1. Skoene

Det er meget vigtigt at have sko, som passer. Hvis de er for store skrider du rundt i dem og hvis de klemmer kan du ikke fokusere på at vælte alle 10 kegler. – igen, hvis du bowler ofte – køb dine egne sko. Så er du helt sikker på at de passer.

 1. Koncentration

Det er vigtigt at være fokuseret på spillet. De fleste “fadølsbowlere” bliver aldrig RIGTIGT gode. Man kan sagtens nyde et par fadøl, mens man spiller – det var mere ment som en som har fokus et andet sted end spillet. Hold øje med de andre spillere og se, hvad de gør rigtigt – og forkert.

 1. Stance/Stilling

Det er vigtigt at finde dit rette stance – altså måden du står, når du skyder. Din stance vil selvfølgelig forbedres med tiden. Det er vigtigt at du føler dig godt til rette og at du ikke føler at det er akavet. Start det samme sted hver gang og læg mærke til hvor du står. Det gælder om at være i stand til at kopiere det gode skud.

 1. Brug mærkerne

På bowlingbanen findes syv pile. Sigt efter f.eks. en pil til højre eller to. Sigt ikke helt efter midten af keglerne – hvis du har succes og rammer hvad du sigter efter laver du nemlig sansynligvis en split hvis du rammer lige i midten (split er når du har kegler tilbage som er splittede og dermed svære at ramme med sidste skud)

 1. Release/ måden man slipper bowlingkuglen

Det er vigtigt at slippe kuglen på det rigtige tidspunkt. I bowlinghallerne hører man ofte hårde bump fra begyndere som slipper kuglen for tidligt og dermed i højere grad bliver kastet ned i gulvet istedet for hen ad banen. At slippe bolden på det helt rigtige tidspunkt kræver lidt øvelse, men man mærker det, når det føles let og bolden bare suser ned og tager kegler.

 1. Hold fokus på pilene når du skyder

Du skal ikke kigge helt ned på keglerne i skudøjeblikket, men holde øje med den pil som du har udvalgt ifølge trin 5.

 1. Skru bolden

Dette råd gælder de lidt mere øvede. Hvis du skruer bolden ind fra siden af keglerne vil du lave strike oftere. Opsætningen af kegler osv. gør simpelthen at dette er det mest optimale sted at ramme keglerne.

Det var et par små råd – vi håber de kan hjælpe dig til at gøre dit bowling lidt bedre.

MG_9356

Husk du kan booke bowl og fun via vores online bookning

Action House er medlem af DanskeBowlingCentre

Pakker med bowling

Spis & Bowl fra 219,-

 • Spisning a la carte
 • 1 time bowling excl. skoleje

Action Pakke – 239,-

 • 1 time bowling excl. sko
 • 12 min laser game
 • 10 min gokart excl. hjelmhue

Se alle vores tilbud her

Scroll to top