FAQ

7 år og minimum 120 cm høj. Vi har 3 forskellige str. gokart, og vores instruktører finder den str. der passer dit barn bedst så sikkerheden er i top. Børn og voksne køre på banen sammen

Man behøver ikke at skulle have en pakke for at besøge os, hvis kun i ønsker fx at bowle eller køre gokart, booker man blot det, dog skal vi gøre opmærksomme på at man for mere for pengene ved at vælge en af vores mange pakkeløsninger.

Ja, blot husk at oplyse om dette ved bestilling

Nej, man kan ikke bytte en aktivitet ud med en anden og få tilbuddet til samme pris da alle vores aktiviteter ligger i forskellige prislejer, men finder I ikke en pakke der passer til netop jeres ønsker, skal i blot kontakte os og vi sender en skræddersyet tilbud til jer på mail.

Ja, I skal blot medbringe EAN nummeret samt oplysningerne på den institution i kommer fra

Ved reduktion til kun det halve af den oprindelig booking senest en uge før

Tilretning med 1-5 personer senest 2 dage før arrangement

Ved afbestilling af hele arrangement, senest 14 dage før.

Ja, hvis I bestiller tid mellem 9 og 10 senest dagen før, men i vores normale åbningstid 10.00 til 24.00, kan vi ikke love nogen at køre alene på banen.

Vi kan ikke garantere i kommer til at spille alene, men om formiddagen er der færrest der spiller lasergame.

1-6 personer

Vi anbefaler altid vores kunder at booke de aktiviteter m.m. de ønsker for at være sikre på der er plads når de ankommer

Nej, det gør vi ikke.

Hele gruppen skal være i Action House 20 min før start på første aktivitet, og selvfølgelig anmelde sin ankomst i receptionen/bowlingbaren.

Prisen er den samme som at køre på banen i vores Action gokarts.

Se priserne her

Vi booker altid med min. 20 min mellem hver aktivitet

Scroll to top