Gavekort til en god oplevelse

Gaven der kan glæde alle ung som gammel, – nemlig et gavekort til Action House

– Du bestemmer selv, hvor meget gavekortet skal være på, og om det skal være til en bestemt aktivitet som fx. bowling, gokart på nord Europa's største indendørs bane, lasergame sjov for alle aldre, da man bliver grebet at spillet, legeland med noget for de yngste, skydesimulator hvor du kan slippe din indre jæger løs i vores hyggelige indrettet jagthytte, eller giv et gavekort til en af vores mange pakkeløsninger. Gavekortet kan også bare skrives til brug i hele Action House, hvis man ikke har nogle bestemme ønsker til oplevelser man vil give, men blot et beløb.

Gavekortet kan sendes på mail (print selv), sammen med en faktura (bemærk gavekortet ikke er aktivt før betalingen er registreret, ellers kan man selvfølgelig også købe det her i Action House, hvor vi pakker det i en gaveæske.

Du kan også bestille gavekort til Action House via vores gavekort formular til højre (i bunden på mobile enheder) på denne side. Husk at alle felter med oplysninger skal udfyldes, og bemærk venligst, hvis man ønsker at købe gavekort til en bestemt aktivitet eller pakke, må i gerne skrive om det skal være inkl. hjelmhue til gokart og skoleje til bowling, for at lette ekspeditionen .

Vores gavekort er gyldig i 5 år fra købsdato.

– Giv et gavekort til et gokart løb i Action house, den ultimative oplevelse for børn, unge  med benzin i blodet

Børn helt ned til 7 år og 120 cm høj kan køre på vores banen, og det kan de selvfølgelig hver dag ude hos os, men ønsker i kun der er børn på banen så hold øje med vores børnegokart formel løb her på siden.

En anden populær aktivitet blandt børn og unge er vores lasergame, hvor man både kan spille i hold og alle mod alle, det er et spil hvor man skyder med lys efter hinanden inde på en bane.

Årets firma gave.

Giv en gave der kan glæde din medarbejdere samt deres familie, nemlig en oplevelse sammen, vi tilbyder flere forskellige pakker og løsninger lige netop til en oplevelsesgave der passer til jeres medarbejdere. Kontakt os meget gerne og høre mere om de forskellige løsninger.

Gavekort til weekendophold kombineret med action og sjov

Du kan også give et gavekort på et weekendophold med underholding (bowling, gokart lasergame og spisning) her i Action House og 1 overnatning på Løkken Klit Camping i deres lækre luksus hytter. Se hytterne her

gavekort til actionhouse

Husk at udfylde alle felter.

Gavekort Formular

  • Hvis gavekortet ønskes til fx gokart ,el. bowling vil vi gerne vide om det skal være inkluderet hjelmhue til gokart og skoleje til bowling.
  • Husk at notere hvis i ønsker gavekort til en bestemt aktivitet, må i meget gerne skrive hvor langt tid til denne aktivitet i ønsker at købe
  • Action House bruger kun ovenstående oplysninger til at identificere og oprette det anmodede gavekort. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredejeparter og vil blive slette når transaktionen er gennemført eller senest efter 3 mdr.
Scroll to top