Gokart

- Danmarks største og længste indendørs gokart bane med 2 tunneller og 2 kurvesving. Faktisk er vi verdens største gokartcenter med 11.030 m2. denne titel er godkendt af forbrugerombudsmanden.

 

Priser

Alm. kørsel

 • Gokart 10 min: 130,-
 • Gokart 15 min: 180,-

Formel 1. 25 min: 279,-

 • 5 min. Opvarmning
 • 10 min. Tidskørsel
 • 10 min. Finale

Priser

Formel 1. 55 min: 548,-

 • 5 min Opvarmning
 • 20 min Tidskørsel
 • 30 min Finale

Le Mans: 699,-/Kart

 • 1 times holdkørsel
 • Min. 18 karts – 38 pers.

Krav

 • Min. højde 120 cm
 • Min. 7 år
 • Ædruelighed 0,0
 • Hjelmhue ( 20,-)
 • Fuld førlighed i arme og ben
 • Ingen tørklæder og løshængende tøj

Andet:

 • 3 forskellige str. karts

Gokart bane (Danmarks største) med det hele.  - Action, Acceleration, Fart og Spænding.

Gokart banen i Action House Funcenter er indendørs og er over flere omgange blevet udvidet – så vi nu i dag kan skilte med, at  landets absolut bedste, længste og hurtigste gokartbaner i hele Danmark, Faktisk er vi Danmarks samt Nordeuropa's største indendørs gokart bane. Banen er helt klart værd at køre efter, uanset om du kommer fra Nordjylland, resten af Jylland, Fyn el. Sjælland. Beliggenhed blot 20 km. fra Hjørring og Brønderslev og 45 km. fra Aalborg.

Slip din indre racerkører løs og prøv en tur i en af vore Dino 200 kubik 4-takt tunet til 8.5 / 9 hk og op til 70 km/t. på den 1,1 km lange bane, hvor der er mulighed for at køre op til 30 gokarts samtidig.

Vi tilbyder flere pakkeløsninger og løbs typer i vores center. Typisk vælges løb mellem 10 og 25 min. på gokart banen, vi gør opmærksomme på, at det kan være hårdt for kroppen og armene at køre i gokart, hvis ikke man er vant til det. For dem der er øvede i, at køre gokart kan vi anbefale en  55 min. Lux Formel 1 pakke.

Vi gør opmærksom på at det kan forekomme, at man kommer til at køre med andre på banen, hvis man er mindre end 20 personer.

Formel 1 gokart løb (25 min.)

Løbet starter med 5 minutters opvarmning, hvor dækkene først bliver varmet op, for at opnå et bedre greb i banen,  derefter 10 minutters tidskørsel, hvor det gælder om, for hver enkelt kører at opnå den hurtigste omgangs tid. Deltageren med hurtigste opgangstid får herefter Pole - Possision (forrest) når der køres det endelige Formel 1 finale løb. Book jeres formel 1 løb her.

gokart Action House

Børne Gokart

Som et af de eneste gokart centre i hele Danmark, har børn mulighed for at køre gokart her i Action House. Alderskrav på 7 år og en minimum højde på 120 cm. er dog kravene for at kunne køre gokart. Action House har 3 forskellige størrelser i børne gokarts, og vi gør opmærksomme på, at det er vores instruktør der bestemmer, hvilke gokart børnene skal køre i, også selv om børnene har kørt gokart før. Børn kan kører hver dag året rundt, der er dog bedst mulighed for at køre sammen med andre børn, i tidsrummet fra kl. 09.00-10.00 om formiddagen specielt i højsæsonen (husk at booke tid til dette da det er uden for vores normale åbningstid). Vi anbefaler dog også udenfor højsæson, alle ugens dage resten af året, at det bedst tidspunkt er om formiddagen hvis man har muligheden det, ellers finder vi ud af noget i fællesskab.

Er man f.eks. en gruppe af børn, som godt kunne tænke sig at lære at køre endnu hurtigere i gokart. Lære hvordan man kan indhente vigtige sekunder, og opnå at køre hurtige omgangstider på gokart banen, kan man booke et Børneformel 1 søndag formiddage uden for sæson. Her vil børnene få en grundig instruktion i hvordan man kan lære at køre bedre gokart og tips om  hvordan man opnår gode og bedre omgangstider. Løbet starter med  5 min. opvarmning, hvor dækkene stille og roligt varmes op,  for at opnå et bedre greb i banen. Herefter 10 min. tidskørsel, hvor det gælder for enkelte barn at køre den hurtigste omgangs tid. Det barn med hurtigste omgangs tid, får Pole Possision og kommer til og holde forrest, når der køres det endelige 10 min. Børne Formel 1 finaleløb.

Alle de deltagende børn i Børneformel 1, modtager naturligvis et diplom.

Pris pr. barn 279,- (eksk. hjelmhue á 20,- kr.) Der skal minimum være 4 børn for at køre børneformel 1, og det skal bookes enten på mail: info@actionhouse.dk eller på tlf.: +45 99 67 67 10 eller brug vores online bookning

Hold øje med vores Børneformel 1 løbs arrangementer, f.eks. her på hjemmesiden eller på vores Facebook side Action House hvor der indimellem er rabatter at hente. Arrangementet er KUN for børn, og man kan fint tilmelde sig selvom man kun er 1 eller 2 børn.

Om Gokart i Action House

Banen:

 • Længde: 1,1 km.
 • Tophastighed: 70 km/t
 • Automatisk tidstagning

Gokarts

 • Dino 200 kubik
 • 4-takt
 • tunet til 8.5 / 9 hk

Børne arrangement - Gokart for børn - 

Hver onsdag i ferier afholder vi børne Formel1, et arrangement i børnehøjde hvor børn i alderen 7-14 år, kan få lov til at afprøve deres indre racerkører på gokart banen. Se mere om dato og tidspunkt under vores arrangement side

Ring og hør nærmere om næste gokart arrangement for børn.

Tlf.: +45  99 67 67 10

Herre Aften

Skal I have en ordentlig herreaften med fart, spænding og konkurrence? –Så afhold en i Action House ta’ fx herre pakken (damer kan også fint booke pakken):

 • 25 min Gokart Formel 1
 • Skydesimulator
 • 1 times bowling
 • Spisning

Pris pr. pers. kun 496,- ved min. 4 pers. (prisen er excl. skoleje og hjelmhue)

Lux Formel 1 løb (55 min.)

Dette løb er for den mere øvede gokart kører, da det er meget hårdt for kroppen at køre i 55 minutter i træk. Løbet starter med 10 minutters opvarmning, efterfulgt af 15 minutters tidstagning, hvor det for den enkelte kører gælder om få den hurtigste omgangs tid, da man her køre om Poleposition, til finalen de sidste 30 minutter gælder det om at køre flest runder og komme først over mållinjen.

Dette koster 548,- pr. pers. excl. hjelmhue

Le Mans (Hold kørsel)

Her køre man i teams, minimum 18 teams og 36 personer løbet varer 55 min. Man skal være mellem 2 og 4 personer på hver team, hvert team får tildelt en gokart. Før løbet rigtig går i gang, vil alle deltagerne får en prøve runde på banen, som opvarmning af både gokarts og kører.

Der vil være nogle ting alle holdene skal igennem i løbet af Le Mans løbet, bl.a. skal hvert team have minimum 7 skift, og i stedet for at skifte dæk, som i rigtig Le Mans løb, skal deltagerne i stedet hente et glas vand i baren, ved et skift af kører.

Derud over er vores almindelige gokart regler også gældende for dette gokart Le Mans

Dette go-kart løb er et rigtig godt team-buildings arrangement

Stor Bane

Den hvide del på banen er fra 1994 hvor vi åbnede Action House, Den røde del er fra 2006 og den blå del er fra 2017 og med den sidste udvidelse har vi nu Danmarks største indendørs gokartbane, Faktisk Nordeuropas største indendørs bane. 

Gode råd til at køre gokart.

For at blive god til at køre gokart er det mange ting man skal vide.

I begyndelsen er det hårdt arbejde at køre flydende. At holde rattet lige i et sving, er imod kartens vilje, og det tærer på kræfterne. Det kræver faktisk en mindre indsats at lade karten skride hele svinget rundt og holde sig til kontra styring. Men der er godt nyt, for når først du har lært at begrænse udskridningen og har fornemmelse for kartens tyngdepunkt, så bliver det hele meget nemmere. Men det kræver masser af træning og fysisk overskud og vores indendørs gokart bane har masser af sving som udfordrer nybegyndere såvel som øvede.

Den første nøgle til flydende kørestil er styrke og udholdenhed.

Sådan tager du svinget skridt-for-skridt.

 1. Brems lidt før og slip gradvist bremsen i takt med at svinget kommer nærmere
 2. Før du drejer helt ind i svinget, så begynd langsomt og forsigtigt at at dreje på rattet. Nærmest som du ville gøre hvis der var slør i styretøjet.
 3. Begynd langsomt at dreje ind i svinget og forestil dig at du i stedet for at dreje rattet, flytter tyngdepunktet roligt og præcist til ydersiden af gokarten. Og forestil dig nu hvordan forenden af stellet vrider mens du flytter vægten.
 4. Når du har drejet rattet nok til at karten drejer ind i svinget, så hold rattet i samme vinkel indtil du når apex. Nu har belastet de yderste hjul maksimalt og ydersiden af gokarten er spændt op som en fjeder. Hvis du drejer for meget på rattet nu, så overbelaster du fjederen, eller den giver slip og frigiver sin energi pludselig, og svinget bliver ødelagt.
 5. Når du kommer forbi apex begynder du langsomt af aflaste fjederen, ved at rettet op på rattet. Nu lader du langsomt det inderste baghjul nå asfalten igen, og mens det sker, mærker du hvordan vejgrebet stiger og du kan give mere og mere gas og accelerer hen mod næste sving.

Hvis du hele tiden forestiller dig gokartens stel som en fjeder, som du er nødt til at spænde og af-spænde langsomt. Alle pludselige bevægelser, kontrastyrring, vil få fjederen til at knække eller gokarten vil skride, så det ødelægger svinget. Så er du klar til at give den gas og være i fuld kontrol. .

Sådan fungere karten når du drejer

Når du drejer ind i svinget er det i første omgang løfte-effekten, der løfter det inderste baghjul, fordi tyngdepunktet er flyttet fremad, mens du bremser. Når du er igang med svinget, flyttes tyngdepunktet til ydersiden og det er nu der udvendige tyngdepunkt, der søger for at holde det inderste baghjul løftet. Det sker ikke pga. caster, for du holder jo rattet lige, men fordi forenden af stellet er blødere end bagenden, og derfor vrider tyngdepunktet stel en smule.

En hurtig forklaring på tyngdepunktet og forskydningen af det i svingene

Når karten bremser flyttes tyngdepunktet fremad og vægten på forhjulene øges. Når karten drejer til højre, forskydes tyngdepunktet til venstre og de yderste hjul belastet med mere vægt. Når karten accelererer ryger vægten over på baghjulene.

En nøjagtig højre fod på gaspedalen bestemmer hvor flydende du kan køre i svinget, og det er kun i sving du kan hente tid

Scroll to top