Lasergame

Kom og prøv vores Lasergame i Nordjyllands funcenter, - en af Danmarks største indendørs lasergame baner.

Lasergame pris pr. pers.

 • 12 min. 75,- kr.
 • 20 min. 95,- kr.
 • 30 min 120,- kr.

Lasegame info

 • Banen er i 3 etager
 • 600 m2
 • op til 32 spillere af gangen

Lasergame info

 • Laser Maxx veste og pistoler
 • Op til 6 forskellige holdfarver
 • Pointkort til alle deltagere

Dit hjerte hamrer, sveden siver og du i dit es, når du dyster mod fjenden. det nye Laser Maxx lasergame udstyr er det førende på det europæiske marked.

De mange funktioner i Laser Maxx udstyret sørger for, at du får en underholdende oplevelse med din familie, venner eller kollegaer. En tur i Lasergame i Action House Løkken giver dig en oplevelse du aldrig glemmer.

Om lasergame spillet

Banen er 600 kvm i 3 etager. Det er bane nok til, at maksimalt 35 personer og minimum 2 personer, kan lade jagten gå ind! Man kan spille alle mod alle, eller i hold op til 6 forskellige farver. Spiller man i hold, har hvert hold en powerboks man skal beskytte og selvfølgelig skyde modstanderens.

Vesten tæller alle pointene sammen:

 • 100 point for at ramme en modstander.
 • -25 for at ramme en medspiller.
 • -50 point hver gang man bliver ramt.

Når man er ramt og død, går lyset i vesten ud og pistolen virker ikke i 5 sekunder, og vesten vil sige ”don’t give up, dont give up, og tilsidst keep going”. (vesten siger ”well done” når man rammer en modstander) Man er så død i 5 sekunder men kan først blive skudt igen, efter 6 sekunder, så man har et sekunds forspring over for de andre når man har været død. Derudover kan man på displayet på vesten se hvem det er der har ramt en. Når spillet er slut vil resultatet fremkomme ved tjek ind i lasergame på tv-skærmen. Man kan også få en udskrift med af spillet, hvorpå man kan se, hvor mange gange man har skudt hinanden hver i sær, hvor mange skud man har brugt og, hvor god en procentramme man har.

lasergame nordjylland

Flere spilmuligheder

Vi udviklet lidt på vores lasergame spil,  så hvis man har en træfsikkerhed på over 20 procent får man 500 point i bonus. Vi har også fået sat en ny spilmulighed op, som hedder multiboks og reflektor, det betyder at, der sidder nogle bokse på væggen inde på banen (3 stk.), hvor man kan gå over, og skyde på en af dem 3 gange med 5 minimum sek. mellemrum (dog skal det være inden for 2 min.) så kan man få 75 point og en random superpower.

Den superpower man kan få er maskinpistol, sniper, usynlighed (lyset på vesten går ud ligesom når man er død) lydløshed eller man kan få et skjold, så man ikke kan dø og blive ramt. Disse powers virker kun for 1 minut, men så kan man skyde på boksene igen. Man skal dog være opmærksom på at boksene kan skyde igen og hvis de rammer en mister man 75 point

Spillet er sjov for alle både børn og voksne, og er helt klart en oplevelse værd, når man er på besøg i Nordjyllands bedste funcenter – nemlig Action House.Lasergames_3

Vi gør opmærksomme på, at på nogle dage pga. travlhed vil man kunne komme til og spille med sammen med andre grupper/familier.

Lasergame er især et hit til børnefødselsdage og til polterabend her i Action House Funcenter. Læs mere om mulighederne for at holde børnefødselsdag her.

Giv et gavekort til lasergame

En sjov oplevelse for alle

Læs mere

Scroll to top