Om Action House funcenter

Beskrivelsen af Action House Funcenter i Løkken

Her kan du læse mere om de forlystelser vi har at tilbyde. Længere nede i teksten kan du læse om historien bag Action House Funcenter. Vi kan tilbyde attraktioner og oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har et væld af forskellige aktiviteter fordelt på vores 11.030 m2.

En af vores hovedattraktioner er Danmarks største indendørs gokart bane, med en længde på 1,1 km, 2 kurve-sving samt 2 tunneller og med plads til 32 gokarts samtidig på banen.  Der er også mulighed for at børn helt ned til 7 års alderen (dog minimum 120 cm høj) kan kører på banen. Børn kan både kører alene med andre børn, eller sammen med deres forældre. Der udover har vi  8 bowlingbaner med fuldautomatiske børne-bander på alle banerne. Lasergame bane på hele 600 m2, og derfor en af Danmarks største lasergame baner. På vores bane er der plads til op til 37 personer og 6 forskellige hold samtidigt. Indendørs paintball rum ( vi bruger ikke maling men softball) for de større legebørn. Et Legeland, hvor børnene kan boldtre sig, også med en legezone for de aller mindste (0 - 3), dette er et stort hit til børnefødselsdag.

Her i Action House Funcenter kan alle vores aktiviteter kombineres med lækker spisning i vores restaurant.  Restauranten tilbyder alt hvad hjertet begære fra vores daglige a la carte, til lækre selskabs menuer og buffeter.  Alt dette er selvfølgelig hjemmelavet af vores eget køkken personale. I vores selskabslokaler er der rig mulighed for at afholde store festarrangementer som f.eks. bryllupper, firmafester og fødselsdage, vi har plads op til 600 spisende gæster på samme tid.

Diskotek New York:

Der udover har vi også et af nordens største diskoteker, New York! Som navnet lyder èr indretningen også inspireret af den fantastiske storby og har bl.a. en 8 m. høj kopi af  Frihedsgudinden midt inde i diskoteket, en helikopter i loftet og yellow caps der former sig ud af væggen. Fra Manhattan, gennem Little Italy til China Town, diskoteket er helt klart  et besøg værd.  New York er åbent i de varme sommermåneder hvor vi afholder koncerter, skum-parties, Miss Løkken samt hav af andre spændende arrangementer.

Du kan besøge Action House funcenter i Nordjylland året rundt da vi har åbnet 364 dage om året.

Husk vi ligger blot 20 km fra Hjørring og Brønderslev og kun 45 km fra Aalborg

Historien om Action House Funcenter

I sommeren 1994 åbnede 4 brødre Action House, i de gamle RC Caravans bygninger. Først lavede de en indendørs gokart bane som dengang var den 3. bane der overhovedet blev bygget i Danmark. Uge efter var bowlingbanerne færdige og klar til brug. Action House var nu en realitet og var det første, kombineret Funcenter i hele Danmark.

I 1995 udvidede Action House med et af norden største diskoteker, som blev indrettet med inspiration fra den fantastiske storby New York. I samme omgang blev Lasergame bygget.

I 1997 lavede vi indendørs Paintball bane.

I 2000 lavede vi Driv in Bio.

Den 8 januar 2005 blev Action House funcenter ramt af stormen, hvor taget blæste af og centeret måtte lukke ned i 4 måneder mens genopbygningen stod på.

I 2007 blev gokart banen udvidet med en hal mere, så banen blev 437 m lang og dermed den 3. største i Danmark. drivein biografen blev nedlagt i forbindelse med udvidelsen af gokart banen. Året efter blev kurvesvinget lavet på banen.

Baren og spillehallen blev i 2009 flyttet for at give plads til 2 ekstra bowlingbaner, samtidigt blev vores pit - området udvidet med flere sidde/spise pladser, samt et briefing rum til instruktion til gokarten.

Et legeland på 200 m2 til børn i alderen 0-12 år blev bygget i 2010 over den ene ende af den første gokart hal. Her er der også taget hensyn til de mindre, og indrettet et område for de aller mindste 0 - 3 årige.

I 2012 fik Action House Funcenter, nyt lasergame udstyr med en masse nye muligheder for spil, med mulighed for at op til 6 forskellige hold kan spille samtidig. Dette blev endvidere udvidet i 2015 med endnu 300 m2 spændende og nye labyrint af gange og spillemuligheder.

I 2013 fik vi solcelle på taget så nu producerer vi 50% af vores strøm forbrug selv ca. 160.000 kw.

I 2013/2014 udvidede Action House med endnu en aktivitet, nemlig en skydesimulator der tillader store som små at spille på de forskellige niveauer.

2015 blev Lasergame 300 m2 større og der med er den nu en af Danmarks største baner så nu er den 600 m2.

2016 Lavede vi Den hjemsøgte Labyrint til Halloween. I hele oktober måned vil vi sprede lidt Halloween stemning i Action House Funcenter så vi har lavet ''Den hjemsøgte labyrint'' hvor man kun skal gå ind hvis ikke man er bange for mørke med 13 spørgsmål under vejs.

2016/2017 Udvidede vi vores gokart bane med en 4500 m2 hal til, så vi i dag kan kalde os for verdens største gokart center med Nordeuropa´s største indendørs gokartbane og banen er nu 1,1 km lang med plads til 32 gokarts af gangen..

Her under er de største gokart centre i verden, og som i kan se er vi verdens største gokart center.

Skal din næste fest være anderledes?

– Så hold den i Action House, her kan du kombinere en god menu (alt lige fra buffeter til 3 retters) med lidt action så som bowling, gokart, lasergame eller legeland til de yngste.

Vi søger for mad, drikke, opdækning, og oprydning så I kan nyde festen, så det eneste i skal er og bestemme menuen og invitere gæsterne.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på jeres næste fest

Klassetur?

– Tag på en tur/udflugt til Action House, her har vi rammerne til alle i klassen kan få en god oplevelse, og være sammen på en anden måde end i en normal hverdag med stress og jag. Dette kan også være en god måde og ryste eleverne sammen på.

Lyder dette som noget i kunne tænke jer så kontakt os enten her, eller på tlf 99676710

DK - Action House (verdens største gokart center) 11.030 m2

DE - Dortmund gokart center 10.900 m2

US - Naskart 10.219,33 m2

DK - Racehall 10.000 m2.

2018 byggetilladelserne til udvidelse af vores legeland er kommet på plads og vi forventer at påbegynde byggeriet i løbet af 2019

Scroll to top