VEX Virtuel Reality

VR priser 12 min

  • Man-tors 99,- pr. pers.
  • Fre-søn 129,- pr. pers.

Vr priser 24 min

  • Man-tors 179,-
  • Fre-søn 199,-

Vr info

  • min. 12 år for at spille
  • op til 4 personer af gangen

VEX Virtuel reality

Kom og prøv Action House's nye aktivitet: Vex Virtuel Reality

Tag de virtuelle briller og udstyr på og bevæg dig på mission med vennerne, familien eller kollegaerne på vores nye Vex Virtuel Reality, på vores bane vil du kunne både kunne lugte og mærke vind, varme og vibrationer. Spiller man flere personer på én gang kan man selvfølgelig se hinanden inde i spillet, og man er på hold sammen mod alle zombierne og monstre, og det er en god idé at snakke sammen i spillet, da man kommer længest som et team.

I spillet kommer du ind i et mørkt og skummel palæ, og her er der Zombier løs som du skal bekæmpe og prøve at finde en vej ud inden det er forsent.

Vi har 2 muligheder for spil  begge spil er i kort og en lang udgave på vores VR arena:

Zombie Spil 1: Rush Z som er et 12 min spil, her er det intens nedskydning af zombier og andre monstre.

Zombie Spil 2: Mission Z som er et 24 min spil, her er der også være en anden opgave undervejs som skal løses for at komme videre i spillet, ud over at nedskyde zombier og andre monstre. Vi anbefaler dette 24 min spil, hvis det er første gang man prøver det hos os, da der lige går lidt tid før man er inde i hvordan spillet fungere.

I begge spil starter man med at, hver spiller har en farve og de skal så tjekke ind ved den terminale, der har en hånd i deres farve på. og i løbet af spillet ville man også skulle over og aktivere hånden  på terminalerne.

Temple Quest: her skal man samle diamanter og løse andre team opgaver under vejs. Dette spil er mere familie/børne venligt, dog skal man være 12 år for at spille VR

 

Det er ikke tilladt at løbe, hoppe eller gå baglæns i spillet da man så kan gå ind i hinanden.

Alders kravet er 12 år

Der kan spille op til 4 personer afgangen.

BEMÆRK: alkohol må kun være indtaget i begrænset mængder inden man deltager i Virtuel Reality. Vi forbeholder os retten til at nægte svært beruset gæster adgang til vores VEX Virtuel Reality. Det er udelukkende medarbejderne i centeret der tager denne vurdering.

Virtuel Reality Info

Priser

12 min Man-Tors 99,- pr. pers.

12 min Fre-Søn 129,- pr. pers.

24 min man-tors 179,- pr. pers.

24 min fre-søn 199,-pr. pers.

Facts

Antal: 1-4 pers

Alderskrav 12 år

Scroll to top