VEX Virtuel Reality

VR priser

  • 12 min VR 129,- pr. pers.
  • 24 min VR 199,- pr. pers.

Vr info

  • min. 10 år for at spille
  • Det er ikke tilladt at spille VR beruset

VEX Virtuel reality

Kom og prøv Action House's nye aktivitet: Vex Virtuel Reality

Tag de virtuelle briller og udstyr på og bevæg dig på mission med vennerne, familien eller kollegaerne på vores nye Vex Virtuel Reality Arena, på vores bane vil du kunne både kunne lugte og mærke vind, varme og vibrationer. Spiller man flere personer på én gang kan man selvfølgelig se hinanden inde i spillet, og det er en god idé at snakke sammen i spillet, da man kommer længest som et team.

I spillet har man hver sin farve, og vil i løbet af spillene skulle tjekkeind på terminaler med ens farve på.

Her under ses en video om vores nyeste spil på vores Vex arena, Lunarscape Breakdown

Spil muligheder

Vi har nu 3 forskellige spil i vores VEX Arena:

Vi har 2 muligheder for spil  begge spil er i kort og en lang udgave på vores VR arena:

Zombie Spil, hvor man kommer ind i et gammelt palæ og skal nedkæmpe zombier og andre monstre, der prøver at slå en ihjel. Dette spil er i både en 12 min og en 24 min udgave

Temple Quest: her skal man samle diamanter og løse andre team opgaver under vejs. Dette spil er mere familie/børne venligt, dog skal man stadig være 12 år for at spille VR hos os. Dette spil er i både en 12 min og en 24 min udgave

Escape Room VR Lunarscape breakdown: handler om I ikke har haft kontakt med rumstationen Lunar på månen i flere dage, og I skal derfor rejse derop og finde ud af hvad der er sket og hjælpe med at genoprette kontakten til jorden. Dette spil findes kun i en 24 min version.

Vi anbefaler et 24 min spil, hvis det er første gang man prøver det hos os, da der lige går lidt tid før man er inde i hvordan spillet fungere.

Vigtig information:

Det er ikke tilladt at løbe, hoppe eller gå baglæns i spillet da man så kan gå ind i hinanden.

Alders kravet er 12 år

Der kan spille 2-6 personer af gangen.

BEMÆRK: alkohol må kun være indtaget i begrænset mængder inden man deltager i Virtuel Reality. Vi forbeholder os retten til at nægte svært beruset gæster adgang til vores VEX Virtuel Reality. Det er udelukkende medarbejderne i centeret der tager denne vurdering.

Virtuel Reality Info

Priser

12 min VR 129,- pr. pers.

24 min VR 199,- pr. pers.

Facts

Antal: 2-6 pers

Alderskrav 10 år

Scroll to top